Strict Standards: Non-static method StatCounter::init() should not be called statically in /home/lnlcom/public_html/_cntlbs/templates/plugins/function.setupResources.php(362) : eval()'d code on line 1
LNL Sdn Bhd
 
232 equinepark_1.jpeg
232 equinepark_2.jpeg
232 equinepark_3.jpeg
232 equinepark_4.jpeg
232 equinepark_5.jpeg
232 equinepark_6.jpeg
232 equinepark_7.jpeg
 

Lee Residence, Equine Park

Lee Residence in Equine Park is a double storey bungalow with a linear plan. The house uses combinations of horizontal and vertical elements to help create a sense of journey when going along the building. Public spaces in the building uses an open plan with minimal planes to avoid blocking the flow physically and visually. Curtain walls are also used to blur barrier between exterior and interior, making the space looks more spacious and less narrow.